top of page

Schoonmaakdienst

SchoonmaakdiensT: KANTOOR - HUIS - NIEUWBOUW


Wij zijn een betrouwbare partner in het uitvoeren van de dagelijkse schoonmaak in uw gebouw. Wij werken op basis van een concept waarin vertrouwen en het nakomen van afspraken vanzelfsprekend zijn. Aan de kwaliteit wordt dan ook geen concessies gedaan en de klanttevredenheid is dan ook altijd van een zeer hoog niveau.

Glazenwassen


De buitenzijde van uw object is de blikvanger. Schone ramen en een verzorgd uiterlijk zorgen er voor dat uw klant prettig ontvangen wordt. Ons planmatige glas en gevelonderhoud vindt plaats volgens vaste frequenties.

Vloeronderhoud

Grindtapijt / epoxy vloeren

Uiteraard verzorgen wij de schoonmaak en het onderhoud van uw epoxy vloeren. Deze vloeren vragen machinale reiniging waarbij de oppervlakte niet wordt aangetast. Grote oppervlakten worden middels de schrob-zuigmethode onderhouden. Dagelijkse schoonmaak dienen voor deze vloeren te worden aangevuld met periodiek onderhoud. Met onze machines en middelen zorgen wij er voor dat de vloer er weer schoon en representatief uit ziet. Ook voor betonnen vloeren hebben we een pasklare oplossing.


Rubbervloeren

Rubber is een flexibele vloerafwerking. Dit vloertype behoeft onderhoud met zorg om de specifieke vloereigenschappen te behouden. Wij werken met de juiste reinigingsmiddelen en onderhoudsmethode om de rubbervloer de juiste uitstraling te geven met behoudt van de specifieke eigenschappen


Tapijt

Tot ons werkgebied rekenen wij zowel de particuliere als de zakelijke markt. Uitvoering vindt plaats tijdens of buiten de werktijden van de opdrachtgever. Iedere vloer krijgt de specifieke behandeling middels toepassing van moderne technieken en methodieken.

Linoleum, PVC, Tarkett

Op scholen, instellingen en bedrijven worden deze vloerafwerkingen vaak toegepast. Linoleumvloeren, pvc-vloeren of parketvloeren worden immers geroemd om hun slijtvaste karakter. Om de vloer lang mee te laten gaan is het wel belangrijk om deze planmatig te onderhouden. Dit dient dagelijks of periodiek uitgevoerd te worden. Juiste reiniging en bescherming zorgt er voor dat de vloer mooi blijft.

Tegelvloeren

Wij onderscheiden tegelvloeren de soorten marmercomposiet en hardgebakken tegels (plavuizen). Hardgebakken tegels dienen planmatig gereinigd te worden om de vloer in de juiste conditie te houden. Het planmatig onderhoud vindt plaats met een vaste frequentie of op afroep. Een juiste afstemming van het dagelijks onderhoud is belangrijk.

Renovatie en onderhoud houten vloeren

`Het natuurlijke karakter van houten vloeren maakt deze vloeren geschikt voor een brede inzet. Er zijn vele afwerkvormen en dit vraagt om specialistisch onderhoud. Wij renoveren uw vloer en zorgen voor de afwerking. Wij onderscheiden: - Vloeren met Lak bescherming - Vloeren met Olie bescherming - Vloeren met Wax of Hardwax bescherming Iedere vloer heeft een eigen karakter en door het juiste onderhoud blijft de vloer mooi en representatief.


Renovatie en onderhoud natuursteen vloeren

Tot ons werkgebied rekenen wij zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Vloeronderhoud van o.a. natuursteen vloeren. Uitvoering vindt plaats tijdens of buiten de werktijden van de opdrachtgever. Iedere vloer krijgt de specifieke behandeling middels toepassing van moderne technieken en methodieken. Bovendien bieden wij u een Onderhoudsplan voor planmatig onderhoud.
BLIJF OP DE HOOGTE

IN DE KIJKER

TAGS

Er zijn nog geen tags.
bottom of page